Gazze’den Direk Cehenneme ..

Siyonistler, Katiller ve Zalimler İçin Yaşasın Cehennem ..
Mücahidler, Gazze’den 4 Siyonist Teröristi Daha Cehenneme Gönderdi .. Darısı Diğer Siyonist, Katil ve Zalimlerin Başına .. 👇 Cehennem Zebanileri Onları Bekliyor ..

İbranice medya, dün gece Refah şehrinin güneyindeki Gazze Şeridi’nde yer alan Tel Sultan mahallesinde Hamas’ın askeri kanadı olan Kassam Tugayları tarafından düzenlenen pusuda dört Siyonist İsrail askerinin öldürüldüğüne dair ayrıntıları ortaya çıkardı.

Siyonist İsrail ordusuna yakınlığıyla bilinen İbranice haber sitesi /0404/, Çarşamba günü şunları bildirdi: “Askerler, Refah’taki Tel Sultan mahallesindeki bir binada patlayan bir bombanın sonucunda öldüler.”

Site, “tarama operasyonları sırasında bombaların yerini belirlemek için tasarlanan özel cihazların bombayı tespit edemediğini ve askerler binaya girdikten sonra bombanın patlatıldığını” belirtti.

Siyonist İsrail ordusu, dört askerin ölümünü, aralarında bir birlik komutan yardımcısının da bulunduğunu resmen kabul etti ve “askerlerin Refah’taki Tel Sultan mahallesindeki bir binada patlayan bomba sonucu öldüğünü” açıkladı.

Böylece, 7 Ekim 2023’ten bu yana Siyonist İsrail ordusunda ölen asker sayısı 714’e yükseldi.
(Bu sayı siyonistlerin sadece resmen itiraf ettikleri)

Kassam Tugayları, “Siyonist İsrail işgal ordusuna ait bir birliği mükemmel bir pusuya düşürdüklerini ve tüm üyelerini Refah’ta öldürdüklerini veya yaraladıklarını” duyurdu.

Siyonist İsrail işgal ordusu, ABD ve Avrupa’nın desteğiyle 348 gündür Gazze Şeridi’ne saldırılarını sürdürüyor. Uçakları hastanelerin çevresini, binaları, kuleleri ve Filistinli sivillerin evlerini bombalayarak yıkıyor ve bu yerlerde yaşayan insanların üzerine çökertiyor. Ayrıca su, gıda, ilaç ve yakıt girişini de engelliyor.

Birleşmiş Milletler kaynaklarına göre, işgalin Gazze’ye yönelik devam eden saldırıları sonucunda 41.252’den fazla kişi şehit olurken, 95.497 kişi yaralandı ve Gazze nüfusunun %90’ı yerinden göç etmeye mecbur edildi.

Tercüme: Ahmet Ziya İbrahimoğlu
18.09.2024 OF